Medlemsmøte November 2022

Tirsdag 1.November var det medlemsmøte, og da hadde vi besøk av Pål Brenne. Han er medlem av både Biofoto og Norske Naturfotografer, og er blant annet redaktør av vårt flotte medlemsblad Naturfotografen.

Etter litt informasjon fra Anne-Lise, tok Pål oss med på en veldig engasjert og flott rundtur i nærområdene sine. Han viste noen flotte og stemningsfulle bilder tatt i små pauser fra arbeidet sitt, der han har kunnet sitte på hjemmekontoret og sett at nå kan det være at det er flott lys rett oppi elve-svingen her oppe – eller i «hundremeterskogen » rett bortenfor huset…. Mot slutten av foredraget fortalte han om et prosjekt han har holdt på med en stund med sensorstyrte kameraer plassert ut på ulike steder. Her fikk vi se noen bilder det er få forunt å få på brikka, bilder av både ulv og gaupe. Et veldig flott foredrag denne kvelden også!

Månedens innsendte bidrag til Månedens foto ble gjennomgått og snakket om etter pausen med kaffe og eplekake. Topp 5 ble presentert. Alle bildene er publisert i et eget innlegg.

Her er noen bilder fra møtet, alle tatt av Anne-Lise Stangenes: