Styret i perioden 2020/2021

Styret i perioden 2020/2021

Styret i Biofoto Sørlandet 2020 / 2021 består av:

Leder – Anne-Lise Stangenes

Noen skarre-r hører du ikke fra Anne-Lise, selv om hun har bodd på Sørlandet i 27 år. Hun trives godt i Kristiansand, men hadde en mellomlanding i Lillesand i noen år. Som adjunkt skulle hun ønske døgnet hadde flere timer slik at det ble mer tid til fotografering. Aller mest fotograferer hun på Island som er hennes absolutte fotoparadis.
Som leder for BioFoto Sørlandet er Anne-Lise for en gammel traver å regne siden hun satt som leder i perioden 2011 – 2016. Hun ble valgt inn i sentralstyret i BioFoto Norge i 2013 som styremedlem, nestleder 2014-16, fungerende leder 2016, og satt til sist som leder  2016 – 2018.
Anne-Lise ønsker at BioFoto Sørlandet skal ha rom for alle, uavhengig av fotografisk nivå og utstyr. Det viktige for henne er at alle medlemmer skal føle seg hjemme, og få gode opplevelser sammen i et inkluderende og trygt. lærende fellesskap. Det er viktig for henne at vi utviser etisk bevissthet når vi ferdes sammen eller alene ute i naturen; at naturen er viktigere enn blinkskuddet.
«Den som lærer seg å bli glad i naturen, ivaretar den».
Kontaktinfo:
mobil: 41 20 88 93

Nestleder og sekretær – Arvid H. Anthonsen

Arvid er «Lunds gutt», startet sin frilufts karriere i skogsområdet rundt Gill og Øydgardstjønn. Fikk sitt første kamera, Nikkormat, i 1972. I dag brukes Olympus. Arvid trives godt i sin Ally kano og har siden 1979 svingt padleåra i både Canada, Alaska og Sarek i Sverige + utallige turer i de nærere områder. Sekretæren foretrekker motiv med fjær eller pels, viltfotograf. Rovfugl, bever og tiur står høyt på motiv lista. Så overlater han solnedganger, blomster og insekter til dem som mestrer det. Han har » sort belte » i å sitte i kamuflasje i timesvis.

Kontaktinfo:

arvidant@gmail.com


Web-ansvarlig – Caroline Frøytlog Strømland

Foto: Caroline F. Strømland

Caroline kommer opprinnelig fra Flekkefjord, og er tilflytter til Kristiansand. Hun fikk sitt første kamera i 2007, og har siden vært interessert i naturfotografering. Caroline er glad i naturopplevelser både på toppturer, i fjellet og ved havet. I tillegg liker hun også å svinse rundt med makroobjektivet og fotografere naturen på nært hold. Hun synes det er gøy å utforske nærmiljøet, og selv små nærturer kan by på store og minnerike naturopplevelser! Caroline vil fungere som ansvarlig for hjemmesiden og sosiale medier i denne perioden.

Kontaktinfo:

carolinefroytlog@gmail.com

Tlf: 95817128


Økonomiansvarlig – Arild Rekve

Arild Rekve. Er født på Fosse i Hardanger. Har bodd i Kristiansand siden 1986. Aktiv med foto og mørkerom på 70-tallet. Er nå evig fri og har tatt opp igjen fotointeressen fra den gang. Er veldig amatør, men synes det er flott å bli kjent med BioFoto Sørlandet. Håper å lære masse!!

Kontaktinfo:

Tlf: 90072257


Styremedlem – Erik Günther


Revisor 2020-2021

Bjørn Vidar Olsson


Valgkomité 

Dag Wennesland

Stig Repstad