Første medlemsmøte høsten 2022

Første medlemsmøte høsten 2022

Tirsdag 6.september ble høstsesongen 2022 i Biofoto Sørlandet startet opp med medlemsmøte i Rådhuskjelleren i Kristiansand.

Det ble en virkelig flott start på høsten. Vi var så heldig å få besøk av Magnar Børnes. Han hadde tatt turen helt fra Bergen for å vise og fortelle oss om bilder tatt gjennom året på tre av sine favorittsteder i nærområdet. Det var godt oppmøte denne kvelden, og de som kom fikk se et foredrag med hovedvekt på en samling av noen virkelig flotte makrobilder.

Noen av bildene hans kan sees her

Etter Magnars foredrag var det pause med kaffe, brus, Tores eplekake og engasjert prat blant medlemmene.

Bildene i månedens foto ble så gjennomgått og snakket om. Tema var «Naturens kunstverk». Siden resultatet var klart på forhånd avsluttet vi kvelden med å presentere topp 5 denne runden. Vinnerne og alle bildene er presentert i et tidligere innlegg.

Noen bilder fra kvelden, tatt av Anne-Lise Stangenes: