Medlemsmøtet 7.desember avlyst

Medlemsmøtet 7.desember avlyst
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjære medlem! 
Etter gjenåpningsfeiringens mer optimistiske tone for en måned siden, er det med tungt hjerte styret i kveld tok avgjørelsen om å avlyse det planlagte medlemsmøtet tirsdag 7. desember i BioFoto Sørlandet. De kraftig økende smittetallene i Agder siden mandag denne uken tilsier at en avlysning er det klokeste alternativet. Nye nasjonale retningslinjer viser alvoret i nåværende situasjon. Vi går også mot julehøytiden, og styret ønsker ikke at vi som forening skal ta sjansen på at en evt. smitte under vårt medlemsmøte skal føre til sykdom, karantene og en spolert tid sammen med familier og venner. Styret ber om forståelse for avgjørelsen!
Vi siterer fra dagens fvn: 

«Smitten stigerSmittetallene på Sørlandet har steget drastisk den siste tiden. I Arendal rapporteres det om 77 smittetilfeller onsdag. Det gjør at man nå vurderer å teste samtlige skoleelever i kommunen. I Grimstad er det oppdaget 16 nye tilfeller og i Lindesnes er ni nye smittetilfeller bekreftet. I Kristiansand har man for lengst passert 100 smittede siden forrige ukesrapport fra kommunen ble sendt ut mandag formiddag. Der var ukestallet fra de siste syv dagene på 301 smittetilfeller»!
Videre viser vi til at da Bystyret i Kristiansand holdt sitt møte i går, var det uten publikum og med munnbind. 

I Fvn kan vi også lese at kommuneoverlege Vik uttaler seg om at det første tilfellet av omikron-smitte antas å entre kommunen innen kort tid, mens det i Lindesnes oppfordres til innskrenkning av sosiale kontakter, igjen. 

Styret ønsker å takke de av medlemmene som skulle holde hvert sitt ti-minutters foredrag under «Medlemmenes aften» 7. desember; Stig Repstad, Torstein Wremer, Tore Moy og styrets Arvid Anthonsen. Vi håper dere ønsker å bidra til en medlemskveld senere! 

Styret ønsker også å takke alle medlemmer for utrettelig tålmodighet gjennom denne spesielle tiden. Vi håper og ønsker at situasjonen igjen blir stabilisert slik at vi den 4. januar kan gjennomføre det planlagte medlemsmøtet i Kristiansand rådhus; da med Hilde Skiffard som foredragsholder.  

VI ØNSKER DERE ALLE EN TRYGG ADVENTSTID, OG EN RIKTIG FLOTT JULEHØYTID! 

Med velment og vennlig hilsen for styret i BFS,–
Anne-Lise Stangenesleder