Gjenåpningsfeiring på Clarion Hotel Ernst, tirsdag 2. november 2021

Gjenåpningsfeiring på Clarion Hotel Ernst, tirsdag 2. november 2021

Vårt første møte “etter Covid 19-pandemien” startet kl.18.00, ved at leder Anne-Lise ønsket de 34 fremmøtte et hjertelig velkommen til møte, i foredragssalen.  Deretter gikk vi i samlet tropp til middagsbordet.  Et nydelig langbord i spisesalen.  Menyen var indrefilet. Her skulle det feires at vi var i gang igjen.

Kveldens foredrag var “Når blir foto kunst”? ved Vidar Gran.  Han viste egne bilder, samt et par “kunstfoto” av to andre fotografer, solgt for opp mot 35-40 mill. kroner (her presiseres at disse bildene var ikke Vidars).  Her kunne noen og enhver bli en smule inspirert !!

Deretter sto pause, samtale med kaffe og bløtkake på programmet.  Praten gikk livlig over kaffekoppene. Medlemmene satte tydeligvis pris på å treffe hverandre igjen.  Spritlukten fra hendene var det eneste som minnet oss om “siste rest av pandemien”.

Etter en time rundt bordet, møttes vi igjen i møtesalen.  Her ble medlemmene invitert til workshop på Lista, helga 6. – 8. mai 2022.  Workshopen er ved Sylwia Grabinska og emnet er fotografering med Helios-objektiv, kun 10 deltakere.

Neste post på programmet var presentasjon av månedens foto.  Dvs. bildene var allerede presentert og avstemningen unnagjort digitalt.  Nå ble hvert bilde presentert og kommentert, og fotografen “avslørt” dersom hun/han var tilstede.  Så var tiden kommet for å presentere vinnerne av de 5 beste bildene:  1. plass Tone Heggelund, 2. plass Brit Indahl Lande, 3.plass Åse H. Aasan, 4. plass Bente R. Dybesland og 5. plass Tore Moy.

Feiringen ble avsluttet kl. 22.00.

…og dette sa noen av medlemmene i etterkant:“Fantastisk kveld. Nyyyyydelig middag m/rødvin, og en herlig dessert med kake og kaffe, inkl. bra bildekveld, og proff møteleder”. – Arve Henriksen –


“Hei, og takk for en veldig hyggelig kveld. Gav så mye glede og inspirasjon å være samlet og se på foto igjen”. – Caroline Frøytlog Strømland –

“Tusen takk for en kjempehyggelig kveld med god mat, fin stemning og masse hyggelige Biofotinger. Gleder meg til fortsettelsen…” – Per Andersen –

“Takk for et fint møte, med god mat. Det var ordentlig fint å være sammen igjen”. – Torstein Wremer –

Neste medlemsmøte blir 7. desember kl. 18.00-20.45 i Kristiansand Rådhus, rom Ilse Jacobsen. På programmet står “Medlemmenes aften, bildediskusjon og kåring av Topp 5 i Månedens Foto”. VELKOMMEN!

Her er et galleri med bilder fra kvelden.