Fototur til Kaldvell 31.oktober 2020

Fototur til Kaldvell 31.oktober 2020
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

31. oktober var det klart for ny fototur med Biofoto Sørlandet. Turen gikk til Kaldvell i Lillesand. Vi fikk en pause mellom regnbygene med sol og skyer på turen. Det var vakre høstfarger på sitt dypeste innover Kaldvell. Vi koste oss med bålmat og bålkaffe – the very best of Arvid, samt twist og annen felles kos. Det var en fin tur hvor nye medlemmer og gamle travere koste seg på tur sammen. Det var mye vann i elver og fosser, og vi fikk brukt både korte og lange lukkertider når vi fotograferte. Med på turen var Ivar Sviland, Bjørn Vidar Olsson, Guri og Arvid Anthonsen, Åse Helén og Ole Jørg Aasan,  Dagfinn Brørs, Tore Moy, Jørn Johnsrud, Ulf R. Nilsen, Dag Gundersen og Anne-Lise Stangenes. 
Svein Hille og Filip Hoel dukket opp 30 min. for sent, og siden vi andre hadde «forvillet oss opp til «toppen»», fant de oss ikke, dessverre. Takk for en fin tur! Vi gleder oss til ny fototur til Helleviga i Søgne 22.november kl 12.00. Inviter gjerne med deg familie, venner og andre fotointeresserte.