Skjeggedal 10. juni 2023

Skjeggedal 10. juni 2023

Paul Mjaaland viste vei for 11 ivrige BioFotinger under fototuren til BioFoto Sørlandet til Skjeggedal i øvre Åmli (indre Agder) lørdag 10. juni. Kunnskapsrik som han er, fikk vi god historiefortelling underveis på stedene vi besøkte; både ved vann og til lands.

«Fantastisk område vi ble guidet i. Skal helt klart tilbake – en dag med mer vann og mindre støv – for tørt var det. Mange motiv dukket opp gjennom dagen -foss, fjell, gamle hus og slåtteng, fotografer i alle positurer. Også bilturen fram og tilbake bød på spennende stopp  -med fugl og dyr på brikka». Tone Heggelund

«Veldig fint å bli vist nye områder. Takker for fint initiativ og guiding. Kan absolutt tenke meg tilbake til den flotte naturen, en gang med mer vann og mindre sol. Det var variert med trær, planter, skog, fosser og historie på de gamle plassene. Alltid fint å med hyggelige folk og trivelig prat over kaffekoppen. Noen bilder blei det å». Terje Alveberg

«Takk for en trivelig og koselig tur i flott landskap, med mye sosialt samvær» 🙂  Frank Egil Reise