7. mars – medlemsmøte

7. mars – medlemsmøte

Det var fullt i lokalet da Årets Fotograf 2022 – Åse Helen Aasan – tok oss med ut i sin natur, fulgt av Arild Heimdals fortellinger om sine «Møte med elg».

Et tredvetalls biofotinger og besøkende var tilstede da Åse Helen Aasan viste oss sine jordbærsteder. Tenk å kunne sitte i sin egen stue og beundre disen over tjernet tidlige morgener, og ikke minst fotografere samtidig. Et eldorado for en naturfotograf. Høstfarger, vannspeil, blomster, firbente og tobente. Ikke bare vet Åse hva hun gjør, men vi fikk også innblikk i floraens verden og tips om spiselige planter.

Boka «Møte med elg» ble presentert av forfatteren selv; Arild Heimdal fra Søgne. Fulgt av et lite knippe bilder, fikk vi vite noe om hvordan boka ble til og Heimdals planer fremover.

Eplekaka til Tore sto klar da det var pause, og den gikk tom på et blunk.

«Kamuflert / kamuflasje» var temaet for Månedens Foto denne gang, og nå var det Hilde Skiffard, nyvalgt inn i styret, som sto ved roret. Et tema som ga et variert utvalg naturfotografier, som krevde både fantasi og kreativitet hos fotografene.