Medlemsmøte 10.Januar 2023

Medlemsmøte 10.Januar 2023

Vi fikk et sterkt, personlig møte med Nina Frydenlund under medlemsmøtet 10. januar. Idet kåsøren delte av sine personlige livserfaringer og opplevelser gjennom poesi og skildrende kunstfotografier, fant vi veien inn i vår egen, indre stillhet av tanker og følelser. Foredraget og innholdet i «Stillhet er lyden av en tanke», som også er tittelen på Ninas debutbok, fikk flere av oss til å kjenne på at «det er jo meg hun snakker om». Kanskje nettopp derfor var det også at flere kjente hvordan en liten tåre presset seg frem i øyekroken underveis.

Berørte medlemmer benyttet anledningen til å samtale med Nina over kaffekoppen og Tores eplekake i pausen. Godordene var mange. Det er ikke hver dag den sindige sørlendingen, som synes «det går så greit atte», kjenner på følelser som disse. Derfor er det heller ikke så rart at Ninas bok nå er å finne i flere hjem i Agder.

13 fotografier var sendt inn til Månedens Foto. Temaet denne gang var en stor utfordring for mange; både når det angikk å fotografere seg inn i temaet, og under den digitale avstemningen, for fulgte fotografienes innhold temaet som Frydenlund i forkant hadde utfordret oss på; «Mellom lyd og stillhet»? Det ble svært interessante og gode drøftinger rundt om temaet ble fulgt eller ikke, og på hvilken måte. Ekstra givende var det når fotografene selv var til stede, og kunne fortelle noe om deres tanker ift. sitt valgte innhold i enkeltbildene. Det åpnet opp for nytenkning og kreativitet.

Kvelden ble avrundet med en oppfordring fra valgkomiteens Stig Repstad, om å komme med forslag til nye representanter til valgkomite for 2023/24 i BFS innen årsmøtet 7. februar. Leder, Anne-Lise Stangenes, oppfordret medlemmene til å invitere til lokale fototurer, eller også å melde seg interessert i å gå inn i styret hvor invitasjon til turer kan være ansvarsområdet.
Til sist ble Nina takket av enda en gang, og ønsket en behagelig reise hjem til Sverige!

For mer om Nina Frydenlund
http://www.ninafrydenlund.com/
«Stillhet er lyden av en tanke»
https://youtu.be/9TKMdgiySFY
Følg Nina på Instagram – nfrydenlund

Her er et knippe bilder fra kvelden. Det siste bildet er tatt av Nina Frydenlund, resten av Anne-Lise Stangenes: