Medlemsmøte i Oktober 2022

Medlemsmøte i Oktober 2022

Tirsdag 11.Oktober var det nytt medlemsmøte i Rådhuskjelleren i Kristiansand.

Denne kvelden var det Sissel Kristoffersen og Carl Erik Kilander som tok oss frammøtte med på en tur «Langt mot nord og langt mot sør». Ferden gikk fra Sør-Georgia, Falklandsøyene og andre øyer langt mot sør før ferden gikk til Svalbard, gjennom Nordvestpassasjen fra Alaska og til Grønland, hvor kveldens fortelling endte.

Det ble vist virkelig flotte bilder av landskap i disse områdene, fugler og pattedyr. Det var en flott opplevelse å få være med på denne reisen gjennom bildene. For noen reiser de har hatt sammen.

Etter en pause med kaffi, brus og Tore’s herlige eplekake var det bare tid til en rask gjennomgang av bildene i Månedens foto. Noen få kommentarer ble gitt til hvert bilde før vi avsluttet kvelden med å avsløre topp 5 denne runden. Resultatene er sendt ut på epost, og bildene publisert i eget innlegg.

Noen bilder fra kvelden:

Neste møte får vi besøk av Pål Brenne.