Tur til bøkeskogen ved Søm, Fevik, 16.oktober

Tur til bøkeskogen ved Søm, Fevik, 16.oktober
Foto: Anne-Lise_Stangenes

“Vil bare takke for en hyggelig dag sammen med dere i bøkeskogen! Det var en særdeles hyggelig opplevelse fotografimessig og sosialt! Det har ført til at jeg som bare tar bilder med mobiltelefonen min, ble så inspirert at jeg har valgt å melde meg inn i lokallaget BioFoto Sørlandet! Utrolig flott gjeng med mye kunnskap som deler villig av sine kunnskaper med oss nybegynnere! Det er utrolig givende! Ser frem til mange hyggelige og gode opplevelser med dere i fremtiden!” Hilsen Åse T Hestø

Bøkeskogen var fylt med ivrige naturfotografer denne lørdagen. Et område helt nytt for noen, og velkjent for andre. I alle slags mulige og nær umulige positurer, med ulikt kamerautstyr og mobiltelefoner, fotograferte vi etter alle kunstens regler. Delvis skyet himmel ga tidvis nydelig strølys gjennom trekronene, hvor løvet, overraskende nok, fortsatt var grønt og sommerlig. Likevel dekket høstløvet både stein og stubber, og sammen med mettet, grønn mose ga naturen oss et deilig og mykt sitteunderlag når kaffekoppen og nista ble tatt frem fra sekkene. Da Tore hentet “æblekaga si”, og
Mariel sendte skillingsbollene rundt, hevet stemningen seg ytterligere. Praten gikk som alltid lett. Latteren hang løst. Deilig og fredfull, god stemning. Endelig sammen på tur igjen, en gruppe på 14. Noen helt nye, noen velkjente gjennom mange år. Her var en plass for alle, som alltid!

“Var med på tur med Biofoto Sørlandet på lørdag 18/10. Veldig fint turterreng rundt i bøkeskogen ved Grimstad. Som ny i Sørlandsavd. av klubben var jeg spent på om det var noen kjente. Det var et par stykker, og det kom flere andre nye også. Med kaffe, matpakker og medbragt eplekake ruslet vi inn i bøkeskogen på jakt etter høstmotiver, og mulighetene var mange. Det var mye gamle trær, mye sopp og blader i mange farger som satte sitt preg på dagen. Det var et veldig hyggelig dag blant ivrige fotovenner, og jeg håper på mange turer med denne hyggelige gjengen”.
Per Andersen

De 14 på tur i bøkeskogen var Åse T Hestø, Mariel Setvik, Per Andersen,
Terje Alveberg, Tom L. Larsen, Dagfinn Brørs, Åse Helèn Aasan, Ole Jørg
Aasan, Jørn Johnsrud, Tore D. Moy, Tom Gundersen, Ulf R. Nilsen, Bjørn
Vidar Olsson og Anne-Lise Stangenes.

Her er et galleri med innsendte bilder fra turen: