Tur til Sovehei i Lillesand 5.September

Tur til Sovehei i Lillesand 5.September
Foto: Erik Kristensen

For første gang på måneder, kunne vi møtes ansikt til ansikt.  Kun fem personer nyttet høvet, det var:  Erik Kristensen, Tore Moy, Kai-Erik og Lavrans Uleberg samt Arvid H Anthonsen.  Vi møttes ved Storemyrbroa på Grimenesveien, mellom Lillesand og Birkeland, kl.10.00. Strålende sol og vindstille, strengt tatt vel mye fotolys, men vi klaget ikke!  Vi la i vei de ca 2 km inn til «Sovehei», men det tok sin tid.  Motivene sto i kø innover langs stien, edderkopper, edderkoppnett, larver, gresshopper, blomsterfluer osv.  Men vi hadde dagen for oss og var på tur uten klokke.  Vi nådde toppen «Sovehei» med varde og norsk flagg etter et par timer, hvor kaffe og niste kunne nytes i godværet.  Ny rute for hjemturen ble stukket ut , og vi foretok dermed en rundtur i løpet av dagen.  Vi ankom igjen til bilene ca fire timer etter start, med mye artig på minnebrikkene.

Arvid