Fototur til Timenes naturreservat 7.februar 2021

Fototur til Timenes naturreservat 7.februar 2021

Som invitasjonen det sto, «Skogsvandring» – ble det nettopp dette. I snø og fantastisk natur.  Turen begynte med noe lett snøfugg, men etterhvert snødde det veldig tett.

Steffan, Dagfinn, Tom og Cathrine hadde en fin tur . God prat som vanlig, og noe humor . En kjent strofe fra denne turen som kanskje er litt mer «internt» vil bli «bare rett over den toppen der» ;D 
Vi så flere dyrespor, og tegn til kamp av 2 fugler.  Fuglene er noe uvisst men en type Hauk tror vi (?) og en kråke/skjære muligens. Dem skjærene/kråkene kan jo være temmelig «mobbete» som kjent. Lurer på hvordan det utartet seg – vi så kun fjærene i snøen. Andre spor som sannsynligvis var Rev, og Rådyr.   Vi skimtet også noen andre mennesker i denne skogen men ikke nærme nok til å hilse.  Dagfinn ble positivt innstilt til den store Blåbær engen inni skogen. Spørs om ikke han tar turen her med spaden i senere anledning ved «Blåbær klekkingen» . Håper samme gjengen, med flere blir med til Mæbø søndag 21. februar kl 11.15.