Medlemsmøte i april er AVLYST

Medlemsmøte i april er AVLYST

Kjære BioFoto-venner!
Med bakgrunn i dagens korona-situasjon blir medlemsmøtet i april avlyst. Styret gjør fortløpende vurderinger når det gjelder medlemsmøtet i mai. Informasjon vil du få både via e-post, og i vår Facebook-gruppe. Vi setter stor pris på om du kan hjelpe til med å informere andre som du vet er medlem, for å sikre informasjonsflyten. Tusen takk!

Styret vurderer om Månedens Foto skal gjennomføres med stemmegivning lik konkurransen ble gjennomført i desember. Oppdatert informasjon om dette vil komme via e-post.

Det er fortsatt mulig for mange å nyte naturen, både med og uten kamera, heldigvis. Dessverre er det allerede noen som ikke kan bevege seg utendørs pga. korona-viruset. La oss derfor glede hverandre ved å i enda større grad poste bilder på vår FB-side, og oppmuntre hverandre med oppbyggelige kommentarer og smil!
Ta godt vare på deg selv!

Hilsen for styret,

v/ leder Anne-Lise Stangenes i BioFoto Sørlandet

Foto: Ingvald R. Ingebretsen