Medlemsmøte februar 2020 – Årsmøte

Medlemsmøte februar 2020 – Årsmøte

Tirsdag 4.februar var 15 stemmeberettige medlemmer samlet på årsmøte i Biofoto Sørlandet. Biofoto Sørlandet fyller 10 år i 2020, og på møtet ble det presentert spennende planer for jubileumsarrangement. Mer informasjon om dette vil komme. På møtet ble også årsmøte, saker og valg gjennomført. Valgkomiteen har hatt et utfordrende år for å få på plass kandidater til styret. Arvid H. Anthonsen hadde på forhånd sagt seg villig til å være med i styret. I dagens styre var 3 av 4 av dagens styremedlemmer på valg og ikke på gjengvalg. Dermed hadde vi en utfordring med å oppnå minimumsantallet i styret som er 3. Dette ble diskutert på møtet, og til slutt klarte vi endelig å finne en løsning ved at flere medlemmer sa seg villig til å være med å dele på noen av oppgavene for kun ett år som gjør at vi har et styre i 2020. Styret i 2020 består dermed av Arild B. Rekve, Arvid H. Anthonsen, Anne-Lise Stangenes, Erik Günther og Caroline F. Strømland.

Foto:Anne-Lise Stangenes

Etter kaffe og kakepausen var det først tid for å gi litt oppmerksomhet til noen av medlemmene. Først ble vår utrettelige eplekakebaker Tore Moy takket for alle kakene han har servert oss gjennom året.

Foto: Kai-Erik Uleberg 

Så ble kåringen av årets fotograf gjort. Anne-Lise Stangenes ble Årets fotograf i Biofoto Sørlandet 2019. Brit I. Lande ble nummer to og Bjørn Vidar Olsson nummer tre. Vi gratulerer! Siste post denne kvelden var Månedens foto. Tretten bidrag med temaet Berørt natur ble bedømt og kommentert.

Foto: Kai-Erik Uleberg 
Foto: Kai-Erik Uleberg