Medlemsmøte 11. april

Medlemsmøte 11. april
Kongen og dronningeneArne Flor var kveldens foredragsholder. Han berettet om «Vårens vakreste eventyr – mine erfaringer fra leik», og viste både bilder og film fra sine opplevelser. Arne anbefaler alle som ønsker å finne sin leik til å starte letingen allerede i februar. «Se etter det som ligner ostepop eller kransekakestenger, og du har kanskje en leik i nærheten», sa han. Flor vektla hvor viktig det er å gå inn i skjulet en har satt opp tidlig om kvelden, fordi fuglene setter seg i trærne for å sove gjennom natta. De våkner og starter opp tidlig, gjerne ved 03-04-tida, og da er det svært viktig å ikke forstyrre. Det er også avgjørende for å ikke forstyrre leiken å ikke bevege seg ut av sitt skjulested før fuglene er ferdige med å spille – gjerne utpå formiddagen. Etter gode bilder og videoer, avsluttet han med å vise sin livs opplevelse som var et møte med ei bjørnebinne med unger.

Medlemsmøtet startet imidlertid ikke med fugleleik, men med leik med ord. Øyvind Andersen lekte seg gjennom sin egen fortelling om skogsguden Pan som alltid erter på seg mennesker på tur.

Som alltid smakte det godt med eplekake og kaffe i pausen, og skravla gikk som den pleier. Trivselsfaktoren var høy, og noen «fiskehistorier» ble det også!

Hilde viste Månedens Foto-bilder under temaet «Menneskespor i naturen». Da var det stor og god aktivitet blant BioFotingene, som drøftet hvert bilde, og ga sine oppbyggelige kommentarer; hva fungerer godt, tips til forbedring mm. Til sist ble Topp 5 vist frem. Du kan se alle bildene her