Medlemsmøte i mai er AVLYST

Medlemsmøte i mai er AVLYST

Kjære BioFoto-venner!
Med bakgrunn i korona-situasjon blir medlemsmøtet i mai også avlyst. Vi setter stor pris på om du kan hjelpe til med å informere andre som du vet er medlem, for å sikre informasjonsflyten. Tusen takk!

Månedens Foto skal gjennomføres med stemmegivning lik konkurransen ble gjennomført i april. Informasjon om dette er sendt ut via e-post. 

Det er fortsatt mulig for mange å nyte naturen, både med og uten kamera, heldigvis. Dessverre er det allerede noen som ikke kan bevege seg utendørs pga. korona-viruset. La oss derfor glede hverandre ved å i enda større grad poste bilder på vår FB-side, og oppmuntre hverandre med oppbyggelige kommentarer og smil! Bli også med på vår foto-utfordring på Facebook ved å laste opp bilder av samme motiv, men med ulik vinkling, innstillinger osv for å motta tilbakemeldinger.
Ta godt vare på deg selv.

Hilsen styret i Biofoto Sørlandet