Styret i perioden 2019/2020

Styret i Biofoto Sørlandet 2019 / 2020 består av:

Leder – Ingvald Røinås Ingebretsen

Foto: Anne-Lise Stangenes

1971 mod venndøl. I forholdsvis god stand. Noen slitasjemerker samt et par småbulker, men intet som tilsier at denne karen nærmer seg «hugging» med det første. Fekk et brutalt og uopprettelig kjærlighetsforhold til foto seinhøstes i 2009 i ein bekk oppe på Lomtjønn… Siden har det gått slag i slag med det meste innen fotografering.

Workshops og kursing både for voksne og ungdommer.

Å lære opp andre i fotografering er mye av det tiden går i.

Kameraet er stort sett med til enhver tid.

Er maler av yrke, familiefar og kjører Volvo.

Denna karen blir ofte observert i malerdressen midt ute i ein bekk/elv/foss, vaklende på ett bein for å prøve å få til noe unikt med fotoapparatet sitt.

Motto ofte ytret av denne venndølen: «det gjenge sæ te, ska du se».

Kontaktinfo:

biofoto.sorlandet@gmail.com

Tlf: 906 13 057

 

Nestleder – Caroline Frøytlog Strømland

Foto: Caroline F. Strømland

Caroline kommer opprinnelig fra Flekkefjord, og er tilflytter til Kristiansand. Hun fikk sitt første kamera i 2007, og har siden vært interessert i naturfotografering. Caroline er glad i turer både i fjellet og ved havet, men har nok en forkjærlighet for Lista. Hun reiser titt og stadig ut dit med kameraet på tur i all slags vær og vind. I tillegg blir det fotografering på turer ute med hunden sin.

Caroline vil fungere som nestleder i denne perioden.

Kontaktinfo:

carolinefroytlog@gmail.com

Tlf: 95817128

Sekretær – Kai-Erik Uleberg

Foto: Kai-Erik Uleberg

Kai-Erik er opprinnelig venndøl, og bor nå i Lillesand. Han kjøpte sitt første kamera rett etter konfirmasjonen (forrige årtusen), men har først siden 2013 virkelig tatt opp fotograferingen igjen. Han fotograferer oftest det han måtte se som vekker interessen når han rusler tur med bikkja rundt i skogen der han bor. Han har uansett problemer med å være på tur uten å ha minst ett kamera med, noe som blir kommentert av barna fra tid til annen når hele familien er på tur. Han vil fungere som sekretær i lokallaget den neste perioden.

Kontaktinfo:

kai-erik@bjeffet.com

Tlf: 90119778

 

Økonomiansvarlig – Arild Rekve

Arild Rekve. Er født på Fosse i Hardanger. Har bodd i Kristiansand siden 1986. Aktiv med foto og mørkerom på 70-tallet. Er nå evig fri og har tatt opp igjen fotointeressen fra den gang. Er veldig amatør, men synes det er flott å bli kjent med BioFoto Sørlandet. Håper å lære masse!!

Kontaktinfo:

Tlf: 90072257

 

Revisor 2019-2020

Bjørn Vidar Olsson

Valgkomité 

Erik Günther

Geir Kjellevand